NovostiBožićna priredba 2022

https://osimtg.ba/wp-content/uploads/2022/12/bozicna_priredba_2022_nas.jpg

U četvrtak, 15. prosinca organizirali smo Božićnu priredbu kojom smo željeli razveseliti naše učenike, roditelje i ostale goste te im približiti radost i ljepotu blagdana Božića. U ugodnom predblagdanskom ozračju Kulturno-informativnog centra, koji nam je ove godine radosno otvorio vrata, bilo je veselo i razigrano, baš onako kako treba biti u vrijeme Kristova rođenja. Dvorana...

U četvrtak, 15. prosinca organizirali smo Božićnu priredbu kojom smo željeli razveseliti naše učenike, roditelje i ostale goste te im približiti radost i ljepotu blagdana Božića.

U ugodnom predblagdanskom ozračju Kulturno-informativnog centra, koji nam je ove godine radosno otvorio vrata, bilo je veselo i razigrano, baš onako kako treba biti u vrijeme Kristova rođenja.

Dvorana je bila prepuna posjetitelja koji su svojom nazočnošću uveličali ovaj najvažniji događaj na kraju prvog polugodišta i tako pokazali kako nas vežu zajedništvo, ljubav i veselje.

Učenici su uz pomoć svojih učiteljica, nastavnika i vjeroučiteljica izveli lijepe pjesme kao i vesele plesne i dramske izvedbe i tako nam dočarali radost Božića. Mogli smo ih čuti u skladnom zborskom pjevanju i sviranju, ali i vidjeti u razigranom plesu i igrokazu. Pokazali su se kao vrsni glumci i recitatori. Poklonili su nam najvažniji poklon za Božić, a to su ljubav i zajedništvo.

Program su vodile učenice 8.c razreda: Slavica Perić i Anamarija Šteko.

Sretan i blagoslovljen Božić i novu godinu žele vam učenici i djelatnici naše škole!