NovostiDan škole 20. svibnja

https://osimtg.ba/wp-content/uploads/2022/05/dan_skole_nas.jpg

Povodom Dana škole u OŠ Ivana Mažuranića upriličena je svečana sjednica Učiteljskog vijeća. Ravnateljica škole predstavila je sve aktivnosti i projekte koje je škola provodila u tekućoj školskoj godini. Prezentirani su rad, uspjeh i aktivnosti naših učenika i učitelja. Naglašeno je kako mnogobrojne sekcije škole aktivno i vrijedno rade tijekom cijele školske godine. Za sveukupan...

Povodom Dana škole u OŠ Ivana Mažuranića upriličena je svečana sjednica Učiteljskog vijeća. Ravnateljica škole predstavila je sve aktivnosti i projekte koje je škola provodila u tekućoj školskoj godini. Prezentirani su rad, uspjeh i aktivnosti naših učenika i učitelja. Naglašeno je kako mnogobrojne sekcije škole aktivno i vrijedno rade tijekom cijele školske godine. Za sveukupan trud, rad i zalaganje zahvalnice su dobili nastavnici aktiva matematika, tjelesne kulture, tehničke kulture, likovne kulture i voditeljice projekta „Kvalitetno obrazovanje za sve“.

U školskom holu, učenici od 6. do 9. razreda, postavili su izložbu skulptura koja je nastala tijekom ove nastavne godine.
Individualni trodimenzionalni radovi oblikovani u glinamolu, kartonu, drvetu, gipsu… predstavljaju svakog pojedinca kroz njegove misli i osjećaje. Kroz sve to vidimo zaigranost i dječju slobodu izražavanja kao i njihovu radost promatranja.

Uz ugodno druženje prosvjetnih djelatnika matične i područnih škola i odjela obilježen je Dan škole.
Sadašnjim i bivšim učenicima, njihovim roditeljima, dragim kolegama, koji su bili ili su još uvijek dio kolektiva, želimo sretan Dan škole.

OŠ Ivana Mažuranića Tomislavgrad