NovostiDani kruha

https://osimtg.ba/wp-content/uploads/2022/10/dani_kruha_tg_2022-nas.jpg

Dani kruha – dani zahvalnosti za plodove zemlje obilježavaju se svake godine tijekom listopada u našoj školi. Ove smo ih godine obilježili 17. listopada već tradicionalno u školskom predvorju gdje su izloženi najbolji radovi kruha, krušnih proizvoda i plodova zemlje naših učenika. Učenici i učitelji su i ove godine likovnim i literarnim radovima ukrasili školske hodnike. Svojim idejama...

Dani kruha – dani zahvalnosti za plodove zemlje obilježavaju se svake godine tijekom listopada u našoj školi. Ove smo ih godine obilježili 17. listopada već tradicionalno u školskom predvorju gdje su izloženi najbolji radovi kruha, krušnih proizvoda i plodova zemlje naših učenika.

Učenici i učitelji su i ove godine likovnim i literarnim radovima ukrasili školske hodnike. Svojim idejama i kreativnošću potrudili su se da ova proslava bude svečano obilježena. U prvoj smjeni učenici 6.a i 6.d razreda izrekli su svoje zahvale prigodnim recitacijama, dok su u drugoj smjeni učenici prvih i drugih razreda sa svojim učiteljicama spemili dojmljive igrokaze, pjesme i recitale za koje su bili nagrađeni velikim pljeskom.

Na kraju sadržajno bogatog programa u obe smjene, kruh i sve nazočne blagoslovio je fra Hrvoje Miletić te zajedno sa svima izmolio zahvalnu molitvu. I mi kroz život moramo sijati sjeme dobrote i ljubavi kako bi plodovi bili rodni i bogati. Zahvaljujemo se svima koji su na bilo koji način sudjelovali u pripremi ovoga programa!

OŠ Ivana Mažuranića Tomislavgrad