NovostiMilla Radoš nauspješnija na literarnom i likovnom natječaju

https://osimtg.ba/wp-content/uploads/2023/11/tolisa.jpg

Osnovna škola fra Ilije Starčevića Tolisa obilježava dvjestotu obljetnicu prve pučke škole u BiH. Povodom ove obljetnice organizirali su natječaj za izbor najboljih učeničkih radova osnovnih i srednjih škola Bosne i Hercegovine. Autori radova izrazili su se u njima željenoj umjetničkoj formi – literarnoj, likovnoj ili multimedijalnoj na temu “Moja škola”. U velikoj konkurenciji, od...

Osnovna škola fra Ilije Starčevića Tolisa obilježava dvjestotu obljetnicu prve pučke škole u BiH. Povodom ove obljetnice organizirali su natječaj za izbor najboljih učeničkih radova osnovnih i srednjih škola Bosne i Hercegovine. Autori radova izrazili su se u njima željenoj umjetničkoj formi – literarnoj, likovnoj ili multimedijalnoj na temu “Moja škola”.

U velikoj konkurenciji, od pristigla 104 rada na ovu temu, učenica četvrtog razreda Osnovne škole Ivana Mažuranića Tomislavgrad Milla Radoš osvojila je prvo mjesto u kategoriji od 1. do 5. razreda osnovne škole za najbolji literarni rad.

Naša Milla je svestrana učenica s mnogim talentima pa tako i likovnim. I tu je svojom kreativnošću zauzela prvo mjesto u kategoriji za najbolji likovni rad od 1. do 5. razreda.

Ovom prigodom čestitamo najuspješnijim učenicima, a posebno našoj Milli na postignutom uspjehu.

Osnovna škola Ivana Mažuranića