NovostiMjesec hrvatske knjige 2020. – Razlistaj se!

https://osimtg.ba/wp-content/uploads/2020/10/mjesec_hrvatske_knjige.jpg

Mjesec hrvatske knjige manifestacija je kojom se tijekom mjesec dana, od 15. listopada do 15. studenoga, nastoji na državnoj, ali i na lokalnim razinama govoriti o knjizi, promicati čitanje te na različitim programima okupljati sve one koje knjiga istinski zanima. Mjesec hrvatske knjige 2020. Ovogodišnja je manifestacija posvećena planetu Zemlji u povodu 50. obljetnice obilježavanja...

Mjesec hrvatske knjige manifestacija je kojom se tijekom mjesec dana, od 15. listopada do 15. studenoga, nastoji na državnoj, ali i na lokalnim razinama govoriti o knjizi, promicati čitanje te na različitim programima okupljati sve one koje knjiga istinski zanima.

Mjesec hrvatske knjige 2020.

Ovogodišnja je manifestacija posvećena planetu Zemlji u povodu 50. obljetnice obilježavanja Dana planeta Zemlje, a moto je Razlistaj se!

I mi smo u našoj školskoj knjižnici prigodno započeli ovaj mjesec posvećen knjizi i našemu planetu. Osmislili smo plakat – stablo čiji listovi nose nazive knjiga koje svojim naslovom pokazuju da je priroda (flora i fauna) utkana u naše živote od malih nogu kroz razne priče koje nas podsjećaju da smo sastavni i neraskidivi dio prirode.

(Mali knjižničari)