NovostiPosjeta načelnika Osnovnoj školi Ivana Mažuranića

https://osimtg.ba/wp-content/uploads/2021/03/posjeta_nacelnika_1.jpg

Danas je našu školu posjetio načelnik Općine Tomislavgrad Ivan Buntić sa svojim suradnicima. Ravnateljica škole Milica Skočibušić upoznala je načelnika s radom i aktivnostima škole, ali i s najčešćim problemima s kojima se škola susreće. Upriličen je i sadržajan obilazak školskih prostora, analizirano je i trenutno stanje područnih škola i odjela koji su u sastavu...

Danas je našu školu posjetio načelnik Općine Tomislavgrad Ivan Buntić sa svojim suradnicima. Ravnateljica škole Milica Skočibušić upoznala je načelnika s radom i aktivnostima škole, ali i s najčešćim problemima s kojima se škola susreće.

Upriličen je i sadržajan obilazak školskih prostora, analizirano je i trenutno stanje područnih škola i odjela koji su u sastavu matične škole, te predstavljene aktivnosti koje se u školi odvijaju.


Istaknuto je da će Općina Tomislavgrad sukladno prioritetima i potrebama, a u skladu s mogućnostima podržavati aktivnosti i projekte škola koje za cilj imaju poboljšanje uvjeta odgojno-obrazovnog rada.
Zahvaljujemo načelniku na iskazanom interesu i na posjeti školi.

Osnovna škola Ivana Mažuranića