Eko sekcijaNovostiDan planeta Zemlje prigodno obilježen i u Osnovnoj školi Ivana Mažuranića u Tomislavgradu

dan-planete_1
dan-planete_2
dan-planete_3
dan-planete_4
dan-planete_5
dan-planete_6
dan-planete_7
dan-planete_8
dan-planete_9
dan-planete_10
dan-planete_11
dan-planete_12
dan-planete_13
dan-planete_14
dan-planete_15

Jučer je u većini škola u Tomislavgradu prigodno obilježen Dan planeta Zemlje u mogućim uvjetima kada se nastava odvija na daljinu, dakle kad učenici nisu u školi. Učenici su, uglavnom, slali crteže na temu Dan planete Zemlje i kako zaštititi, očuvati, učiniti zdravijom i ljepšom životnu sredinu, a time i planet. Neke od tih maštovitih...

Jučer je u većini škola u Tomislavgradu prigodno obilježen Dan planeta Zemlje u mogućim uvjetima kada se nastava odvija na daljinu, dakle kad učenici nisu u školi.

Učenici su, uglavnom, slali crteže na temu Dan planete Zemlje i kako zaštititi, očuvati, učiniti zdravijom i ljepšom životnu sredinu, a time i planet. Neke od tih maštovitih crteža s porukom objavili smo jučer.

Jutros su nam stigli crteži iz Osnovne škole Ivana Mažuranića u Tomislavgradu, a poslala ih je nastavnica Ana Radoš, uz napomenu da su ovo samo neki od stotine crteža koje su učenici crtali u svojim domovima, a na temu zaštite okoliša, recikliranja, odvajanja otpada i promicanja ljepota okoline u kojoj živimo.

www.tomislavnews.com/Foto : Ana Radoš