NovostiU HBŽ danas počinje nastava na daljinu za učenike osnovnih škola

https://osimtg.ba/wp-content/uploads/2020/04/skole-1.jpg

Ministarstvo znanosti prosvjete kulture i športa HBŽ -a obavještava učenike, roditelje i nastavnice i nastavnike da je Koordinacija ministara obrazovanja županija gdje se nastava izvodi na hrvatskom jeziku, u suradnji sa Sveučilištem u Mostaru, pokrenula digitalnu platformu za izvođenje „nastave na daljinu“ za učenike osnovnih i srednjih škola. Za učenike koji pohađaju gimnazijski program obrazovanja...

Ministarstvo znanosti prosvjete kulture i športa HBŽ -a obavještava učenike, roditelje i nastavnice i nastavnike da je Koordinacija ministara obrazovanja županija gdje se nastava izvodi na hrvatskom jeziku, u suradnji sa Sveučilištem u Mostaru, pokrenula digitalnu platformu za izvođenje „nastave na daljinu“ za učenike osnovnih i srednjih škola.

Za učenike koji pohađaju gimnazijski program obrazovanja „nastava na daljinu“ kreće danas u 9 sati na portalu digitalne platforme za škole na adresi https://skole.sum.ba/ za sve gimnazije na području Hercegbosanske županije. Kroz ovaj tjedan nastava će se održavati u testnoj fazi, dok uskoro očekujemo pokretanje nastave u punom kapacitetu i kreiranja zajedničkog rasporeda sati za gimnazije.

Ministarstvo znanosti prosvjete kulture i športa HBŽ