NovostiDani kruha 2023.

https://osimtg.ba/wp-content/uploads/2023/10/DANI_KRUHA_2023_NAS.jpg

Ove smo godine u našoj školi Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje obilježili 16. listopada. U prvoj smjeni učenici 6.a,7.d i 8.c razreda izrekli su svoje zahvale prigodnim recitacijama, dok su u drugoj smjeni učenici 1.c, 2.a, 2.b i 4.d razreda sa svojim učiteljicama spremili dojmljive igrokaze, pjesme i recitale za koje su bili...

Ove smo godine u našoj školi Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje obilježili 16. listopada.
U prvoj smjeni učenici 6.a,7.d i 8.c razreda izrekli su svoje zahvale prigodnim recitacijama, dok su u drugoj smjeni učenici 1.c, 2.a, 2.b i 4.d razreda sa svojim učiteljicama spremili dojmljive igrokaze, pjesme i recitale za koje su bili nagrađeni velikim pljeskom.
Učenici su sa svojim razrednicima tijekom prethodnog tjedna izrađivali razne ukrase i plakate kako bi se što bolje predstavili na današnjoj svečanosti. Bili su vrijedni i motivirani, jer su najkreativniji razredi dobili nagradu i diplome. Svi su uložili dosta truda i radovi su bili prekrasni i šaroliki pa je žiri imao izrazito težak zadatak. Za najkreativniji razred predmetne nastave proglašen je 6.a, drugo mjesto je zauzeo 6.c razred, a treći najuspješniji razred je 8.b.


U razrednoj nastavi prvo mjesto podijelili su prijateljski razredi 3.a i 3.b, drugo mjesto pripalo je 1.c razredu dok je treće mjesto zauzeo 2.c razred.

Čestitamo svima!
U prvoj smjeni konferansu je vodila učenica 9.c razreda Slavica Perić, a u drugoj smjeni učenici 5. a razreda, Helena Perić i Branimir Bagarić.
Na kraju sadržajno bogatog programa u obje smjene, kruh i sve nazočne blagoslovio je fra Hrvoje Miletić te zajedno sa svima izmolio zahvalnu molitvu.

Zahvaljujemo se svima koji su na bilo koji način sudjelovali u pripremi ovoga programa!