NovostiHvala što ste uz nas!

https://osimtg.ba/wp-content/uploads/2023/09/IMG-9026_nas.jpg

U želji da našim učenicima i nastavnicima omogući konkretnu podršku u informatizaciji i digitalizaciji odgojno obrazovnog procesa, ovih dana anonimni darovatelj darivao je OŠ Ivana Mažuranića sa 6 novih prijenosnih računala u vrijednosti od preko 5000 KM. Nalazimo se u izazovnom vremenu koje od nas traži korak više. U ovoj školskoj godini OŠ Ivana Mažuranića...

U želji da našim učenicima i nastavnicima omogući konkretnu podršku u informatizaciji i digitalizaciji odgojno obrazovnog procesa, ovih dana anonimni darovatelj darivao je OŠ Ivana Mažuranića sa 6 novih prijenosnih računala u vrijednosti od preko 5000 KM.


Nalazimo se u izazovnom vremenu koje od nas traži korak više.
U ovoj školskoj godini OŠ Ivana Mažuranića ( s područnim odjelima i područnim školama ) krenula je s digitalnim oblikom Dnevnika i Matice što zahtjeva dodatna ulaganja u informatičku opremu škola i područnih odjela.
Učenici i djelatnici škole iznimno su zahvalni darovatelju što je prepoznao stvarne potrebe škole kako bi jednim dijelom olakšali proces informatizacije i digitalizacije koji još uvijek traje i ima potrebu dodatnih ulaganja na pokrivenosti svih područnih odjela i škola koje su u sastavu OŠ Ivana Mažuranića (Područni odjeli: Eminovo Selo, Mandino Selo, Sarajlije, Borčani, Oplećani-Vedašić, Mokronoge; Područne škole: Kongora i Šujica).

„Čovjek samo srcem dobro vidi. Ono bitno, očima je nevidljivo.“ – Mali princ, Antoine de Saint-Exupéry

Još jednom velika hvala anonimnom darovatelju, a i svima onima koju su pomagali i koji će pomagati rad, opremanje i daljnji razvoj škole kako bi išli u korak s vremenom, a naši učenici dobili potrebna znanja za budućnost.
OŠ Ivana Mažuranića Tomislavgrad