NovostiUncategorizedJednodnevni izlet učenika 5.r OŠ Ivana Mažuranića

https://osimtg.ba/wp-content/uploads/2023/05/izlet_lasta-nas.jpg

U petak,28.4.2023.g.učenici 5.r su se u jutarnjim satima uputili prema Hercegovini.Posjetili su tvornicu keksa”Lasta”u Čapljini,gdje su ih domaćini lijepo ugostili i počastili svojim proizvodima. Nakon tvornicerazgledali su Stari grad “Počitelj”koji potiče iz 14.st.Na ulazu u Stari grad bio je organiziran ručak u restoranu “Staklo”.Nastavili su put prema ptičjem rezervatu i parku prirode Hutovo blato.Vozili su...

U petak,28.4.2023.g.učenici 5.r su se u jutarnjim satima uputili prema Hercegovini.Posjetili su tvornicu keksa”Lasta”u Čapljini,gdje su ih domaćini lijepo ugostili i počastili svojim proizvodima.
Nakon tvornicerazgledali su Stari grad “Počitelj”koji potiče iz 14.st.Na ulazu u Stari grad bio je organiziran ručak u restoranu “Staklo”.Nastavili su put prema ptičjem rezervatu i parku prirode Hutovo blato.Vozili su se brodicom i uživali u pogledu na biljke močvarice,ptice,kukce….
Putovanje su nastavili prema Mostaru i posjetili Stari most na rijeci Neretvi.U večernjim satima krenuli su kući puni oduševljenja i pozitivnih dojmova.

M.Papić