NovostiObrazovanje je najmoćnije oružje koje se može iskoristiti za mijenjanje svijeta – (N. Mandela)

https://osimtg.ba/wp-content/uploads/2022/10/dan_ucitelja_2022_nas.jpg

Povodom Dana učitelja, koji se svake godine obilježava 5. listopada, djelatnici OŠ Ivana Mažuranića su svoj dan proveli u obilasku prirodnih ljepota. Oko 60 djelatnika naše škole posjetilo je Krupu na Vrbasu – malo, simpatično pitomo mjesto u kojem su slapovi Krupe bili centralno mjesto posjete. Nakon kratkog uživanja u suncu i svježini vode koja...

Povodom Dana učitelja, koji se svake godine obilježava 5. listopada, djelatnici OŠ Ivana Mažuranića su svoj dan proveli u obilasku prirodnih ljepota. Oko 60 djelatnika naše škole posjetilo je Krupu na Vrbasu – malo, simpatično pitomo mjesto u kojem su slapovi Krupe bili centralno mjesto posjete.

Nakon kratkog uživanja u suncu i svježini vode koja navire sa svih strana uputili smo se ka malom mjestu Ljubačevu. Etno selo – muzej ljubačke doline. Muzej na otvorenom, u pravom smislu te riječi koji posjeduje oko 600 eksponata, 40 objekata i površinu od 2 ha.

Naše putovanje završava u Banja Luci – tvrđava Kastel svojom ljepotom plijenila je poglede. Nakon dana ispunjenog bogatim sadržajem vratili smo se kući puni pozitivne energije i spremni za nove školske avanture s našim učenicima.

Dobar je učitelj kao svijeća – ona se troši da bi svijetlila put za druge.

Sretan Dan učitelja!