NovostiUčenice Lana i Milla Radoš postigle zapažen uspjeh na likovnom natječaju!

https://osimtg.ba/wp-content/uploads/2024/03/Slika1-nas.jpg

U subotu 9. ožujka, ispred knjižare Alfa u Mostaru, održana je svečanost dodjele nagrada najuspješnijim radovima likovnog natječaja „Priče iz mog razreda“ kojeg već trinaestu godinu zaredom organizira naklada Alfa d.o.o. Mostar u suradnji sa školama iz BiH. Na samom natječaju sudjelovalo je 26 škola s područja cijele Bosne i Hercegovine, s dvjestotinjak učeničkih likovnih...

U subotu 9. ožujka, ispred knjižare Alfa u Mostaru, održana je svečanost dodjele nagrada najuspješnijim radovima likovnog natječaja „Priče iz mog razreda“ kojeg već trinaestu godinu zaredom organizira naklada Alfa d.o.o. Mostar u suradnji sa školama iz BiH.
Na samom natječaju sudjelovalo je 26 škola s područja cijele Bosne i Hercegovine, s dvjestotinjak učeničkih likovnih radova. Među njima se istakla i Osnovna škola Ivana Mažuranića iz Tomislavgrada. Učenice Lana Radoš i Milla Radoš su postigle zapažen uspjeh na samom natječaju. Učenice su na kreativan način pokazale što ih veseli u školi i učionici. Skupa sa svojom mentoricom nastavnicom Anom Radoš prikazale su veseli trenutak iz razreda u formi stripa.

Svečanost dodjele nagrada upotpunila je i književnica Ljiljana Vidović koja je za ovu prigodu doputovala iz Siska kako bi zajedno s prisutnima podijelila radost što je upravo naslov njezine knjige „Priče iz razreda“ poslužio kao inspiracija za učeničke radove.
Najbolji radovi i njihovi autori sa sobom su ponijeli vrijedne nagrade, zahvalnice , kao i kataloge s najuspješnijim radovima.

Ovom prigodom čestitamo najuspješnijim učenicima, a posebno našoj Milli i Lani na postignutom uspjehu.

Likovni rad: Lana Radoš, 7.d

Likovni rad: Milla Radoš, 4.d

Osnovna škola Ivana Mažuranića