NovostiUz božićnu priredbu i izložba učeničkih radova

https://osimtg.ba/wp-content/uploads/2021/12/bozicna_predstava_naslovna.jpg

Učenici i djelatnici naše škole svečanom božićnom priredbom zaželjeli su sretan Božić i božićne blagdane svima, riječima iz Evanđelja po Luki: “Slava na visinama Bogu, a na zemlji mir ljudima, miljenicima njegovim!” Uz božićnu priredbu učenici su upriličili i prigodnu izložbu likovnih radova nastalih na radionicama i tijekom nastave. Izložbu je osmislio i postavio nastavnik...

Učenici i djelatnici naše škole svečanom božićnom priredbom zaželjeli su sretan Božić i božićne blagdane svima, riječima iz Evanđelja po Luki: “Slava na visinama Bogu, a na zemlji mir ljudima, miljenicima njegovim!” Uz božićnu priredbu učenici su upriličili i prigodnu izložbu likovnih radova nastalih na radionicama i tijekom nastave. Izložbu je osmislio i postavio nastavnik likovne kulture Ante Braovac.

Budući da ovogodišnje predblagdane obilježavamo na poseban način, želja nam je pokazati rad i kreativnost učenika svima koji će ovih dana posjetiti našu školu.
Čestiti Božić te uspješnu 2022.g. roditeljima i žiteljima naše Općine žele učenici i djelatnici Osnovne škole Ivana Mažuranića!

Mir i dobro!