NovostiDani kruha u OŠ Ivana Mažuranića 2019

https://osimtg.ba/wp-content/uploads/2020/05/dani_kruha_2019_naslovna.jpg

Kao i svake godine i ovog smo listopada u našoj školi obilježili Dane zahvalnosti za kruh i plodove zemlje. Već su tradicionalno u predvorju škole izloženi radovi naših učenika. Tu je mnoštvo krušnih proizvoda i plodova zemlje koje su napravile vrijedne ruke naših majki i baka. Učenici drugih razreda prve smjene i učenici trećih razreda...

Kao i svake godine i ovog smo listopada u našoj školi obilježili Dane zahvalnosti za kruh i plodove zemlje. Već su tradicionalno u predvorju škole izloženi radovi naših učenika. Tu je mnoštvo krušnih proizvoda i plodova zemlje koje su napravile vrijedne ruke naših majki i baka.
Učenici drugih razreda prve smjene i učenici trećih razreda druge smjene, izveli su prigodne igrokaze i recitale za koje su bili nagrađeni velikim pljeskom.
Kruh i druge maštovite delicije naših vrijednih majki i baka, kao i sve nazočne u prvoj i drugoj smjeni blagoslovio je fra Slaven Brekalo.
Zahvaljujemo se svim roditeljima bez čijeg truda i ljubavi ne bismo mogli upriličiti ovaj svečani događaj u našoj školi.

FOTOGALERIJA

Klaudija Klišanin