NovostiOvo su učenici generacije Osnovne škole Ivana Mažuranića Tomislavgrad! 2018./2019.

ucenici-generacije_1
ucenici-generacije_5
ucenici-generacije_4
ucenici-generacije_3
ucenici-generacije_2

“Gotovo da nema nikoga tko je bez ikakva dara. Obrazovanje ga otkriva, maljivost ga nagradi, krarakter ga očuva.” (Court Goetz) U Osnovnoj školi Ivana Mažuranića u Tomislavgradu danas su uručene diplome i prigodni darovi učenicima generacije. Kako doznajemo u ovoj Školi, učenici generacije s prosjekom ocjena 5.0 tijekom čitavoga devetogodišnjeg obrazovanja su: Martina Šteko, Mihaela...

“Gotovo da nema nikoga tko je bez ikakva dara. Obrazovanje ga otkriva, maljivost ga nagradi, krarakter ga očuva.” (Court Goetz)

U Osnovnoj školi Ivana Mažuranića u Tomislavgradu danas su uručene diplome i prigodni darovi učenicima generacije. Kako doznajemo u ovoj Školi, učenici generacije s prosjekom ocjena 5.0 tijekom čitavoga devetogodišnjeg obrazovanja su: Martina Šteko, Mihaela Vukadin i Bože Perić.

I ne samo da su tijekom devet godina bili marljivi, oni su bili i uzornoga vladanja zbog čega su posebne pohvale primili od Učiteljskoga vijeće Osnovne škole Ivana Mažuranića i ravnateljice njihove Škole, gospođe Milica Skočibušić uz želju da takvi ostani i u nastavku školovanja.

Čestitamo!