NovostiTerenska nastava iz hrvatskog jezika

https://osimtg.ba/wp-content/uploads/2020/05/terenska_nastava_naslovna.jpg

U petak, 25. listopada učenici osmih razreda naše Osnovne škole Ivana Mažuranića te PŠ škola u Šujici i Kongori posjetili su Stari Travnik u okrivu terenske nastave iz Hrvatskoga jezika. U pratnji svojih nastavnika i dvije asistentice, učenici su posjetili KATOLIČKI ŠKOLSKI CENTAR u Travniku gdje je izvedena kratka predstava Ive Andrića: Aska i vuk....

U petak, 25. listopada učenici osmih razreda naše Osnovne škole Ivana Mažuranića te PŠ škola u Šujici i Kongori posjetili su Stari Travnik u okrivu terenske nastave iz Hrvatskoga jezika. U pratnji svojih nastavnika i dvije asistentice, učenici su posjetili KATOLIČKI ŠKOLSKI CENTAR u Travniku gdje je izvedena kratka predstava Ive Andrića: Aska i vuk.
Nakon predstave uslijedio je kratki film o Petru Barbariću čije ime nosi ova škola. Treba napomenuti da su učenici i nastavnici imali kratku zakusku u dvorištu škole, a potom kratko i poučno razgledavanje crkve.

U sadržaj toga dana uvršten je bio i posjet dva muzeja, ZAVIČAJNOM MUZEJU I MUZEJU IVE ANDRIĆA te obilazak “ŠARENE” DŽAMIJE.
Kako je bio lijep i topao jesenski dan, učenici su još posjetili i STARI GRAD, tj. TVRĐAVU u kojoj su, također, smješteni muzeji. Nakon bogatog dnevnog sadržaja učenici su se uputili na ručak, a potom svojim kućama.

FOTOGALERIJA

Učenici PŠ dr. Franje Nevistića iz Šujice:
Lana Klišanin, Nina Mioč, Elizabeta Marija Barišić, Ena Mioč, Tomislav Duvnjak i Domagoj Zrno