NovostiIako daleko, ostajemo povezani!

Često u zadnje vrijeme čujemo riječi „Jedva čekam da ova korona završi!“ ili „Jedva čekam da se vratimo normalnom životu!“. No, u moru vlastitih potreba i želja ne smijemo zaboraviti da smo svi članovi jedne šire zajednice koja je u ovome vremenu dala veliki doprinos, a možemo reći i podnijela veliku žrtvu kako bismo svi...

Često u zadnje vrijeme čujemo riječi „Jedva čekam da ova korona završi!“ ili „Jedva čekam da se vratimo normalnom životu!“. No, u moru vlastitih potreba i želja ne smijemo zaboraviti da smo svi članovi jedne šire zajednice koja je u ovome vremenu dala veliki doprinos, a možemo reći i podnijela veliku žrtvu kako bismo svi što manje osjetili negativne posljedice pandemije.
Stoga su učenici naše škole, uz podršku nastavnika, odlučili kroz video uradak iskazati zahvalnost i poštovanje cijeloj našoj zajednici koja je još jednom pokazala istinski građanski duh i spremnost da se nosi s izazovima. Iako se u videu, kao primjer, navode samo pojedini članovi zajednice, ne trebamo biti skromni. Pokazali smo da su istinske ljudske vrijednosti, kao što su: poštovanje, odgovornost, empatija, tolerancija, fleksibilnost i prilagodljivost, kao i otvorenost za suradnju, i dalje na cijeni.
Stoga, možemo biti ponosni jer smo bez obzira na fizičku udaljenost ostali duhom povezani!

Osnovna škola Ivana Mažuranića