NovostiUčenica Slavica Perić pohvaljena na 7. međunarodnom haiku natječaju Vežica 2022.

https://osimtg.ba/wp-content/uploads/2022/06/pohvaljena_ucenica_nas.jpg

Slavica Perić, učenica sedmog razreda Osnovne škole Ivana Mažuranića Tomislavgrad i članica literarne sekcije iste škole ove godine našla se među pohvaljenima na 7. međunarodnom haiku natječaju Vežica 2022. Spomenuti Natječaj organizira OŠ Vežica Rijeka, a provodi se u nekoliko kategorija; ove godine to su bile: haiku, hajga i fotohajga. Unutar svih triju kategorija učenici...

Slavica Perić, učenica sedmog razreda Osnovne škole Ivana Mažuranića Tomislavgrad i članica literarne sekcije iste škole ove godine našla se među pohvaljenima na 7. međunarodnom haiku natječaju Vežica 2022.

Spomenuti Natječaj organizira OŠ Vežica Rijeka, a provodi se u nekoliko kategorija; ove godine to su bile: haiku, hajga i fotohajga.
Unutar svih triju kategorija učenici su imali izbor natjecati se na slobodnu temu ili zadanu temu – knjiga. Slavica se odlučila za slobodnu temu u kategoriji fotohajge. Njezin rad imate priliku vidjeti u priloženim fotografijama, a o tehnikama haikua, hajgi i fotohajgi imali ste priliku čitati u jednom od prethodnih članaka. Spomenimo i to da se Slavica, osim interesa za pisano izražavanje i čitanje, ističe kao odlična učenica i u ostalim predmetima.


Šima Majić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *